luni, 17 noiembrie 2014

Demon .


         Cum poti remodela un trecut ce deja s-a scurs ?
        Nu intelegi ca si prezentul e un trecut ce puteai sa-l schimbi doar in viitor,dar si acesta e trecut . Nu exista nici prezentul  , e incert ,  caci l-ai patat cu schimbari .
       Ai dat viata unui demon si l-ai lasat sa arda in focul vietii fara sa-ti pese de suferinta lui,iar acum iti culegi roadele propriei munci,dar cum preferi minciuna,pasezi vina in bratele altcuiva .
       Inceteaza sa-mi ma judeci faptele cu ochii unui specialist cand tu ti-ai pierdut trenul sau ai coborat in gara gresita . Tu ai ales drumul simplu pe care toti se indreapta,bucura-te ca am invatat sa lupt pentru ce-i al meu si asta datorita tie.
     Ar trebuii sa te urasc cat toata durerea ce mi-ai provocat-o si mai mult , dar iti multumesc ca m-ai lasat sa aflu cine sunt si sa invat sa renasc din propriile-mi cioburi.
      Nu ai fost aici cand m-am taiat si ma taram prin noroiul ce mi l-ai lasat si muribunda cu glasul mortii te strigam. Ranile mi le-am ingrijit singura sau altii in drumul lor mi-au oferit un plasture ce de-a lungul timpului l-am tot schimbat caci ranile refuza sa  se vindece.
     M-ai nascut demon si voi murii cu aripile frante,sangerande, calcate de tine in picioare , dar totusi inger.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu