marți, 18 noiembrie 2014

4 dimineata

      Pentru omenire va fi mereu ora 4 dimineata . De ce ? Pentru ca ora 4 dimineata e perfecta . E atat de aproape de rasarit , dar totusi ziua inca se scufunda in bezna. Acelasi lucru se intampla cu noi.
     Sansa de a descoperi, de a ne descoperi este la un rasarit departare, dar noi ne complacem in bezna noastra de parca "intrerupatorul" ar fi la o distanta de ani lumina fata de noi, dar poate chiar este tinand cont de multitudinea de oportunitati . 
     Dragul meu , nu are prea mare importanta ce modalitate de a descoperii alegi , pasul cel mare este atunci cand hotarasti ca vrei sa afli . Din momentul in care ai inceput sa iti indrepti pasii spre acel "intrerupator" poti considera ca pentru tine lumina este deja aprinsa, iar ceasul tau s-a clintit cateva secunde . 
    Vor mai trece nesfarsite minute , minute ce iti vor marca viata si de care iti vei amintii mereu , caci acele minute sunt simbolul pasilor tai spre lumina . Drumul tau pana la ora 5 a diminetii poate fi infinit si poate nu vei ajunge niciodata la aceasta ora,dar fiecare secunda de cugetare pe care ai avut-o in intuneric sau ficare moment in care te-ai revizualizat iti sunt speranta . 
   Atinge-ti rasaritul , nu te complace in bezna . Poate ca nu vei ajunge niciodata la ora 5 sau poate ca nu vei vedea niciodata lumina , sau poate doar pentru cateva finite secunde , dar merita sa lupti pentru tine decat sa te inneci pentru nimic .  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu