marți, 28 aprilie 2015

Dragoste inafara procentelor .

"Iubeste si in rest fa ce vrei ! "
La naiba cu procentele si toate gradele de comparatie,iubirea exista si atat. Exista si fara gradele de comparatie si procentele pe care le atribui ,exista fara permisiune. Exista si atat (in ciuda atator lucruri).
Atunci cand spui "te iubesc" e mai mult decat exprima procentele si toate gradele . Aceste cuvinte definesc ce ar spune sufletul daca ar putea vorbi .
Procentele iti sunt necesare pentru ca defapt vrei sa convingi, sa impresionezi,dar dragostea n-are nevoie de dovezi pentru a face pamantul sa se cutremure,iubirea are nevoie doar de iubire si atat.
Atata timp cat te minti cu povesti despre iubire,dar refuzi sa traiesti povestea ta alungandu-ti dragostea din casa din teama de a gresi ,poti considera deja totul pierdut.
N-ai nevoie de "n" ganduri care te necajesc , nici de planuri marete, ai nevoie de tine,crede cu toata puterea de care esti capabil. Debaraseaza-te de tot ce-ti incurca iubirea,fi tu, traieste liber si constient. Iubeste fara limite,bariere si teama. Iubirea doare pentru ca vrei tu ,nu pentru ca ea in sine reprezinta suferinta.Tu atragi suferinta.
"Iubeste si in rest fa ce vrei",precum a spus si maica Teresa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu