joi, 5 februarie 2015

Colectionar de praf de stele

Indiferent de varsta,idealuri,perioada in care traim,indiferent de nationalitate,religie sau preocupari , noi,oamenii suntem colectionari pur sange.
Colectionam momente si uneori le modelam astfel incat dupa mult timp cand acestea vor valora mai mult sa fie cat mai placute , nu numai de noi,dar sa trezeasca un sentiment si un sufletul altcuiva.
Colectionam amintiri si le ferecam cu grija pentru a ramane intacte si as pastra aroma in timp.
Colectionam iubiri,de tot felul,sanatoase cu o baza solida sau chiar pe cele care ne seaca de viata.
Colectionam infinitati de sentimente si fiecarei persoane din viata noastra ii este atribuit un altul diferit,insa doar pentru noi , caci in fapt le denumim simplu prietenie,iubire,ura,tristete...cu toate ca pentru fiecare exista grade si anumite detali ce fac diferenta.
Iubim sa colectionam sentimente,dar le simplificam pana intr-atat incat nu le mai apreciem. Nu iubim doar sa adunam momente si sentimente,ci si suflete,iar asta se poate numi chiar o vanatoare , caci sufletele ce ne-au cazut la picioare sunt adevarate trofee,doar in prezent bineinteles,in timp devin doar presuri prafuite peste care mai calci din cand in cand.
Colectionam in special vise si idealuri. Colectionam imagini treatoare. Suntem colectionari de timp si asta doar pentru a incerca sa-l transformam intr-un bun al nostru. Adunam secunde,minute,ore,zile,luni,ani.Adunam vieti .
Colectionam orice ne apare in cale , colectionam atat de multe incat viata noastra devine un clasor vechi de la 1800 toamna,dar uitam sa colectionam bucatele din noi,caci acestea sunt in clasorul altcuiva...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu